Oroar sig för mkt.

Torsdag

Va med Henrik igår. :) Ibland blir jag bara så jävla lack. Blir cp när han driver med mig, och jag inte fattar att han driver. Cp. Men ja, det är så han är helt enkelt. Bara å acceptera.

Sitter på jobbet nu. Är fortfarande förkyld, och oroar mig alldeles för mkt för mitt eget bästa. Typisk tjejgrej att oroa sig för en massa saker. Milla ligger på sjukan med inflammerad blidtarm, stackarn! Sen ska jag iväg och kolla upp mina cp-hormoner klockan 10. Förmodligen är det inget speciellt, men det KAN ju vara värsta grejen. Se, oro där med. Inte bra!

Ska sola med Jenny efter jobbet sen. Ska bli skönt. Inte solat på ett tag nu. Och ute kan man ju inte ligga och pressa direkt. Regn och pissväder. :( Men ska bli fint till helgen i alla fall. Det uppskattas!

Tjejmiddag hos mig imorrn. :) Är ensam hemma hela helgen, ända till onsdag tillochmed! As skönt! Mamma och pappa ska segla ut båten till mormors stuga.

Syster och Ulf får sin efterlängtade bil idag. :) Blir en roadtrip till farmor på lördag, sen Tuna park på söndag. :) Klart fröken Bruksgård ska följa med! ;)

Nej, ska göra lite nytta innan Herrgärdets vårdcentral väntar!

/MNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0