The world spins madly on

Halva kurserma har gått nu. Tentor om 5 veckor. Börjar bli lite nervöst måste jag säga. Omtenta finns inte i min värld. Prov ska klaras, med marginal. Jag har aldrig inte blivit godkänd på ett prov i skolan. Vore bittert om det skulle hända nu, när det verkligen betyder nåt. Men änsålänge känns det bra. Jag tar en vecka i taget. Just nu ser jag mest fram emot visiten i Västerås. :) 9 dagar kvar. Ska bli så skönt att få träffa familjen, och vännerna som bor kvar. :) Ni är ju trots allt min trygghet. Men jag känner att jag börjat skapa min egna trygghet här i Kalmar å. Men det gör bara att jag uppskattar Västerås ännu mer när jag väl är där. :)

Körde bil imorse. Det går framåt. Jag längtar till den dagen jag blir med kort.

Har varit på matteföreläsning nu på fm. Har matteseminarium sen. Imorrn har vi prov på en massa olika växtarter i Biologin. Vi ska gå en sväng på Stensö, och anteckna växterna vi ser. Så ja, jag ska väl kunna en 50-60 växtarter tills imorrn. Heja!

Btw, så har jag surfat för mkt med mitt mobila bredband denna månad. Hastigheten är nere i 30 kbit/s nu. Jonte frågade om jag var nöjd med min investering. Jag grymtade mest till svars. Jävla skit-bredband! Men ah, jag sitter på en bindningstid på 18 månader, sen åker skiten ut med dongeln före!

/M

Hemma i Kalmar igen

Jag är sjukt trött. Helgen i Linköping var mkt bra! Så underbart att träffa vännerna igen. Allt var som vanligt, på gott och ont. Fredagen spenderades med Becc och Kattis framför TVn med tacos. Vi kollade lite halvt på Bangkok Hilton. Bra film, men sjuuukt lång. Somnade gott i Sandra säng sen. Tack för lånet. :)

Lördag fm spenderades med Bovan på stan. Köpte ett par vita tygskor, och en klänning, på rea. Jag är mkt nöjd. Efter häng hos Carlsson/Frelen bar det av till Amin/Melin på middag och förfest. Emelie har fyllt år, så det firades å. Vid halv tolv nångång åkte vi ner mot stan för utgång på NH. En helt okej kväll. Dock blev det lite för mkt smsande från min sida. Ber om ursäkt för den!

Imorse vaknade man med ett tungt huvud. Efter smsande fram och tillbaka med David bestämdes en fika hos han vid 12. Kul att träffa grabben igen. :) Man måste ju passa på när man ändå är i krokarna. Han har blivit vuxen, karln! Men han är sig lik. Jag hoppas bara att det inte dröjer 1 år och 9 månader tills nästa gång vi ses.

Kom hem vid 19 ikväll. Sov större delen av tågfärden. Sjukt trött nu.

Imorrn har jag körlektion på morgonen, sen skola, och träning på de. Aa, bra skit.

/M

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0