Helgens bravader

Lördagen bjöd som sagt på sittning. Back to the 90's. Var riktigt roligt faktiskt. Corehouse var prytt med planscher på Spice Girls och BSB. I högtalarna spelades musik av Vengaboys och Culture Beat. Riktigt bra musik! :D Efter sittningen begav vi oss till taket för mellanfest. Efter de blev de utgång på Kåren. Buggade loss på dansgolvet till en massa 90-talshits. Ah, det var som om man var 13 igen. :D


Madde som VM-94-fan. Jag som Brittan. Blixten som fan. Carro som Barbie.

Vaknade upp imorse med rätt tugnt huvud, av olika anledningar. Men huvudet känns lättare nu iaf. Vaknar man imorrn efter en god natts sömn brukar det mesta vara löst.

Tog en promenad till Pizzapalatset på tidiga eftermiddagen. Avnjöt en riktigt fin Vesuvio och en kall cola till det. Heja bakismat! Blev även lite handlande på Ica. Kylen gapar inte lika tomt nu iaf.

Är ledig från skolan imorrn. Riktigt skönt. Blir en kort vecka, då det är Valborg på torsdag. Så ledig fredag också. Mer sånt!

Dags att sova.

Anonym
2009-04-27 @ 20:07:00

"Blixten som faaan:P" haha skojigt. det fixar sig ska du se:)

M
2009-04-27 @ 20:11:02
URL: http://slagbrand.blogg.se/

hahahaa, ska nog börja kalla henne Blixten som faaaan :P Tanken var väl att det ska vara Blixten som fän. men ah, det blev roligare sådär ju. :D




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0