Den osminkade sanningen


Det finns inget skönare än att tvätta bort sitt smink, borsta tänderna och krypa ner i sängen efter en lååååång dag i skolan. Speciellt om man känner sig lite krasslig (det ordet betyder något helt annat för mig) småsjuk. Bara tvätta bort dagens bekymmer, mysa in sig i duntänket och bara försvinna in i drömmarnas värld. Lovely!

Har inte ätit godis på 3 dagar nu. Det är faktiskt stort, med tanke på hur mkt godis och annat gott som intagits i samband med tentaplugg. Man hamnar verkligen i en godissvacka då, man tänker att man är värd lite uppmuntrande godis för att orka tentaplugget. Men nu, nu är vi tillbaka i verkligheten. Dvs. absolut inget godis i veckorna, och kaaaanske lite godis på helgen. Ska försöka hålla i det här fram tills jag åker hemhem till Västerås. För under julen finns minsann inget godisförbud! :P

Har även inte pratat med A sen i torsdags. En vecka. Det är också bra. Men inte alls lika roligt. :( Men men..

Nej, ska sova på en alvedon nu och förhoppningsvis vakna pigg och kry i morgon. :) Hatar att förkylningen alltid ska bryta ut när träningen känns som bäst. Tillbaka på ruta ett igen? :/

Stockholm i mitt hjärta?

Jag har verkligen en hatkärlek till våran underbara huvudstad. Stockholms skärgård är bland de mest underbara platser i ja, hela världen faktiskt. Finns ingenting som slår en sommarkväll ute i mormors stuga. Jag spenderade, som många av er vet, mina somrar fram till 15 års ålder ute i skärgården i päronens segelbåt. Och jag har verkligen hur mkt fina minnan som helst från den tiden. Alla ställen vi besökt, alla seglingar med strålande sol och lagom vind. Så himla underbart. Svensk sommar när den är som bäst!

Längtar verkligen ut till skärgården. Har inte blivit så många turer ut dit på sistone, somrarna bjuder ju mest på jobb atm. Men sen, när jag är rik och berömd, då ska jag ha mitt egna ställe ute i skärgården. Om jag så ska leva på vatten och bröd under övriga delen av året, så ska jag minsann ha mitt eget drömställe därute. Det är ju inte direkt gratis, men det kommer vara värt varenda krona!


Sthlm i mitt <3?

Min framtid leder ju även den till Stockholm. Ett år på St Eriks ögonsjukhus är vad jag, iaf till 89%, vill efter optikerexamen. Jag vill lära mig så mkt som möjligt om det underbara organet ögat. Så därför är planen att läsa Magisteråret direkt efter examen. Varför direkt? Jo, för jag tror inte att det kommer bli av annars.

Men det är mkt som talar emot. Stockholm är en stor stad. Speciellt i jämförelse med lilla Kalmar, där man har gång/cykelavstånd till allt. I Stockholm kommer jag bli tvungen till att åka buss/tåg/tunnelbana dagligen. Och ja, lilla Malin blir ju åksjuk av att cykla. Så det kommer verkligen vara ett stort problem i min vardag. Kan ju inte komma fram illamående till skolan varje dag lixom. :S Så antar att åksjukan är något jag verkligen måste ta tag i om det nu blir Stockholm för min del..

Men ja, allt är ju bara drömmar. Saker och ting kan vända fort. Tanken på att bli optiker fanns ju inte direkt där från början, jag skulle ju bli jurist! Men det är väl så livet är, bjuder på saker man absolut inte väntat sig. :)

Dag för dag - December månad

Under December kommer jag köra en dag för dag-grej. Varför? För det är kul. :) Och ni kära läsare får lära känna mig lite bättre. Tror väl iofs att dom flesta av er redna känner mig ganska bra. Nedan följer listan med ämnen jag kommer ta upp varje dag.

01. Presentation

02. Jag som liten

03. Min familj

04. Min släkt

05. Min hemstad

06. Min utbildning

07. Min jobbkarriär

08. Min sportkarriär

09. Min blogg

10. Mitt namn

11. Min favoritmusik

12. Min favoritfilm

13. Min favoritserie

14. Min outfit

15. Mina favoritskor

16. Mina skönhetsprodukter

17. Min handväska

18. Min födelsedag

19. Min första kärlek

20. Min bästa vän

21. Mina styrkor

22. Mina rädslor

23. Min favoritplats

24. Min julafton

25. Mitt rum

26. Min dag i bilder

27. Min favoritårstid

28. Mitt snacks

29. Min mat

30. Min shopping

31. Mitt nyår


Jag ska verkligen försöka hålla denna lista också, troligtvis kommer jag tröttna efter den 11:e lixom. :P Önska mig lycka till!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0