Kalmar-weekend

Glass på Smultronstället

Lägenheten i Kalmar

Me and my löve!

Tullen! <3

Kungen av Borgholms slottsruin

Mäktig ruin

Middag på järnplatta

Festfina!

#Hovde25

Gekås-fynden

I torsdags rullade bilen mot Kalmar. Äntligen semester! Vi hade fått låna Alex pappas bil, så vi åkte kungligt minst sagt! Vi stannade till i Söderköping och åt världens största glass! Smultronstället är alltså en glassrestaurang med hundratals olika glasskombos. Så himla gott! Vi rullade sedan in i Kalmar vid 15, tog lite drygt 6 timmar inklusive diverse stopp på vägen. Checkade in i boendet vi hyrt för helgen, en liten lägenhet i Dahmska huset. Perfekt läge inne i stan, nära till allt! Vi bodde verkligen jättebra, rekommenderas! På kvällen gick vi ut och åt på nåt ställe på Larmtorget. Jonas var förbi en sväng för att hejja, kärt återseende! :) Gick en kort prommis efter maten, förbi Tullen och Maxims. Även de ett kärt återseende! Köpte med oss Maxims stenhårda lösgodis och begav oss sedan hemåt. Låg och slötittade på fyran, enda kanalen som fanns i lgh. :)

På fredagen hade vi bestämt dejt med Jonte och Josse på Öland. Vi åkte först till slottsruinen, riktigt häftigt ställe! Mötte sedan upp sällskapet inne i Borgholm för en lunch och sedan en glass. Mysig stad de där, inte alls stor ju! Sa hejdå till dom vid två-tiden. En vända förbi systemet och sedan hem. På kvällen åt vi en trerätters på Larmgatan 10, en av mina favvoställen från Kalmartiden. Så himla mumsigt! Efter maten gick vi en ytterst kort promenad, det var så himla kallt!

Lördag tog vi sovmorgon. Lunchade med Anders&Hanna på Skafferiet. Så himla kul å få träffa dom igen. :) På kvällen sen var det dags för Nattas 25-årsgalej ute på Svensknabben. Hon hade styrt upp en perfekt kväll, förutom vädret då! :/ Så himla kul å få träffa gamla Kalmar-gänget igen! <3 När de andra sen drog vidare tog jag och A en taxi hem, kände mig nöjd med kvällen så! Tack Natta för en toppen-fest!

Söndag gick vi upp relativt tidigt för att checka ut strax innan 9. Sedan rullade vi mot Ullared och Gekås. Lååånga timmar i bilen innan vi väl var framme. Vi var ju inte direkt ensamma där, om man säger så.. Vi fick parkera bortom extraparkeringarna, så var en bit att gå. Surnade till lite då, var ju störtregn och halv storm ute! Men men, var bara å gilla läget! Tre timmar spenderade vi inne på varuhuset, notan gick på över 5000:-, men nu har vi hårspray och sköljmedel för resten av livet, typ!

Landade hemma vid halv tio igår kväll. Lagom trötta och slitna. Somnade på stört! Idag har vi en liten mellandag här hemma, i morgon fortsätter semestern ute i skärgården. Hoppas på bättre väder!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0