Fullspäckad dag

Idag har jag gått över 21 000 steg. Å det känns verkligen. Får tyvärr känningar bak i svanskotan fortfarande, lite foglossning som hänger kvar. Det dyker upp när jag gått väldigt mkt. Hoppas det har släppt till i morgon iaf.
 
Dagens aktivitet.
 
Frank vaknade tidigt idag med. Var bara å kliva upp, och ta tag i den här dagen. Fick nåt ryck och storstädade lgh. Frank fick sitta i "fängelse", eller snarare hans spjälsäng. Han halvsov, lekte lite, klätrade, och höll sig relativt nöjd medan jag gick loss med dammtrasa och skurhink. Så nu skiner lägenheten igen!
 
Han gillar att sova i rätt märkliga ställningar!
 
Var klar med städningen lagom till att möta upp grannen Kristina och hennes Sigrid för en promenad i solen. Hur underbart har inte vädret varit idag?! Vi fick längs ån på Sumpansidan, mot Huvudsta. Landade tillslut på 4H-gården där. Spanade på massa djur, de har precis fötts lammungar. Såå söta! Frank sov dock genom större delar av promenaden, typiskt! Får bli fler besök på gården, så mysigt verkligen!
 
Bääääbisar!
 
Vi sa sen hejdå, för vi hade lite brottom hem. Missade precis bussen, och A var påväg hemåt, så vi mötte upp honom påvägen istället. Så blev en rejäl promenad! Väl hemma åt vi lite lunch, sen var det bara å traska till simhallen, torsdagar betyder babysim. Denna gången följde Alex med. Frank var jätteduktig! Vi dök några gånger, och tränade på att ligga på rygg. Han HATAR verkligen att ligga på rygg! Men idag gick det helt okej!
 
Efter babysimmet gick vi hem, åt en tidig middag och sen for vi iväg igen. Åkte till återbruket med lite kläder, förbi City Gross för att hämta paket, handlade lite dricka på Systemet och sen handlade vi mat på Coop. Flängde runt i typ 2h, och Frank skötte sig exemplariskt! För första gången fick han sitta i kundvagnen medans vi handlade. Det gick bra, aaaallt vi la ner i vagnen skulle inspekteras av lille herrn!
 
Åka bil är spännande, kundvagn likaså!
 
Vi var helt slut när vi kom hem! Frank fick bada, lite mat och sen var det motvilligt godnatt. I de flesta fall somnar han utan problem i sin säng, men ibland är det väldigt mkt gnäll och klättrade och stökande. Ikväll var en sån kväll. Tog väl en timme innan han kom till ro. Lilla plutten, säkert mkt intryck idag.
 
Morgondagen blir nog lite lugnare. Ska försöka komma iväg på Cirkelfysen på förmiddagen. Resten av dagen blir lugn, I morgon kväll kommer Sofia & Babba hit på middag, ska bli kul!
Andréa
2017-04-28 @ 18:17:10

Åh va mysigt med 4H-gård 😍 nästa gång vill faster följa med!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0