Lamellgardiner

Vi gjorde en skräddarsydd beställning på lamellgardiner på Uniggardin. De kom för nån vecka sen, och idag har vi monterat upp dom. Det blev såååå bra! Precis så jag hade tänkt.
 
Före - Efter
 
Måste dock gnälla på lite saker. Instruktionen som följde med var rätt bristfällig. Så vi mätte och tänkte lite fel när vi satte upp den första skenan, vilket resulterade i två extra hål i "taket". Får bli lite kludd å lite färg så ska det nog inte synas så mkt. Sen saknades de tyvärr en tyngd, och en av lamellerna till dörren var vikt och väldigt skrynklig. Så har mailat och bett att de skickar en ny lamell.
 
Men i övrigt, supernöjd verkligen!
 
På stora fönstret, som är över 3 meter brett, valde vi ridåöppning. Dvs hälften går åt höger och hälften åt vänster. Blev riktigt bra!
 
Öppna
 
 Stängda
 
 Helt öppnade
 
Vad kostade då kalaset?! 4208:- betalade vi får allt, dvs ett litet och ett stort fönster samt balkongdörren. Offerten vi tog från ett gardinföretag visade det dubbla, då var dock inte balkongdörren medräknad. Så det blev ju betydligt billigare att mäta och beställa själv. Nackdelen med det är ju om man mäter fel, då är man körd. Man kunde betala typ 900:- extra för mätgaranti, men vi trippelkollade alla mått innan beställning istället. Och det gick ju bra! Följer man bara deras mätguide så kan det inte bli fel!
 
Nu hoppas vi att den saknade tyngden och en ny lamell kommer fort!
Anonym
2017-04-17 @ 22:19:59

Blev jättebra ju! :)

Svar: Verkligen, jättenöjda!
malin.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0