Tillbaka till någon form av vardag

Jag funderar väldigt mkt på hur livet ska gå vidare. Jag mår helt okej, men när tankarna vandrar iväg blir jag väldigt ledsen. Jag vill att det bara ska vara precis som vanligt, samtidigt har jag så svårt att förstå hur folk bara kan leva sina liv som om ingenting hänt. I fredags, när jag och F satt inne på Ica vid Kungsholmstorg i väntan på att hitta ett sätt att komma hem, blev jag så provocerad över hur folk kunde handla sitt fredagsmys och bara låta livet gå vidare.
 
Jag önskar att jag var en av dom.
 
Dagens aktivitet var ett besök på BVC, 8-månaderskontroll av F. Han fick med beröm godkänt. Han grejjar allt han "ska" vid 8 månader, och kanske tillochmed litetill (såklart att ens eget barn är så sjukt begåvad och bla bla..). Han är nu 72,5 cm lång och väger 10,81 kg. Min lilla biff!
 
Kulbanan på BVC funkar den också!
 
Har inte gjort så mkt mer än så idag. Känner mig väldigt trött. Alex har jobbat hemifrån, skönt att slippa vara ensam. Han kommer nog vara hemma i morgon med, onsdag får vi klara oss själva, och sen är han ledig från tors till mån. Vill vara med min familj, gosa lite extra. Tanka närhet.
 
På onsdag hade jag planerat sen innan att möta upp Natta på stan för en lunch. Hon jobbar på Synsam vid Sergels torg, så de hamnade också mitt i dramat i fredags. Jag hoppas att jag känner att jag klarar det. Jag vill nog se platsen med andra ögon, bilderna från manifestationen och alla blommor, all kärlek, tror nog det är bra att ha sett det på riktigt.
 
Å sen vill jag tacka för all kärlek jag fått, från väntat och oväntat håll. <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0