Tillbaka

Så mycket kärlek!
 
Tog Tvärbanan till Alvik, och sen tunnelbanan till Hötorget. Promenerade Drottninggatan ner. Kusligt på något sätt. Stockholm lika livfull som alltid, men samtidigt en tystnad. Som att folk viskade. Låg blommor på flera ställen, ställena där de döda omkom. Så mycket kärlek.
 
Kändes bra att gå dit. Var väldigt mkt folk, trots pissvärdet. Var även en hel del poliser i omlopp, å man kunde se extra mkt ordningsvakter både i affärerna och i tunnelbanan. Eller så la man märke till de på ett annat sätt.
 
Gick sen och mötte upp Natta på hennes jobb vid Sergelstorg. Såå längesen vi sågs! Vi gick över torget till Kulturhuset och åt lunch på entréplanet där. Väldigt god mat, och funkade helt okej med vagnen. Efter en timme, som gick alldeles för fort, sa vi hejdå. Jag å F passade på att göra de vi hade tänkt göra i fredags, dvs besöka Åhlens. Kikade på lite barngrejer, och prydnadskuddar. Gick även till Barnbutiken på Gamla Brogatan för att kika på resevagn (mer om det i ett eget inlägg). Sen begav vi oss hemåt. Köpte det sista till kvällens middag, tacos!
 
Sitter nu å kikar på Hammarby-Alstermo i kvalet till Handbollsligan (högsta serien i Sverige). Hammarby leder komfortabelt, Amo har verkligen inget i högsta ligan att göra. Vore iofs lite kul med ett gäng från lilla Alstermo, men inte på bekostnad av Bajen. Försöker samtidigt få F att sova, går sådär!
 
Frank med sina två små bissingar!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0