Tröttheten

Tröttheten kom som en käftsmäll. Sov med F en stund på eftermiddagen, så skönt. Har fått lite vettigt gjort idag iaf. Tog en promenad till Rusta för att köpa förvaringslådor till Fs urvuxna kläder. Tog sen tag i det och sorterade. Asså hur liten var han inte när han föddes?! Han drunknade ju i storlek 44, helt galet. Fyra stora lådor är nu fulla med storlek 44-68. Förhoppningsvis ska vi få till en rensning i källaren på fredag. Ska bli skönt!
 
Man blir ju lite bebissugen nu! <3
 
Började även rensa i Fs rum, aka skitrummet. Vi har ställt in allt där, som ska ner i källaren. Men nu är det flyttat till hallen, och ska sen förhoppningsvis få plats i förrådet. Passade även på att packa upp alla hans doppresenter, de stuvades mest in i hans hylla. Så har plockat fram lite nya leksaker till honom. Han förstår ju inte riktigt vad han ska göra med sakerna än, det mesta var till för barn över året. Men att stoppa nya saker i munnen var väldigt spännande iaf!
 
Snöret var väldigt spännande!
 
Har även bestämt oss för att sälja babyskyddet. F har vuxit ur det. Och vet inte om vi kommer ha kvar den vagn vi har om/när bebis nummer två kommer. Så säljer de vidare istället. Hoppas vi får det sålt!
 
Annonsen på Blocket hittar ni HÄR.
 
I morgon är planen att vi ska in till stan och äta lunch med Nathalie. Jag tror det blir bra!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0