Blod!

Semestern rullar på! Haft tre toppendagar, med sol och lagom varmt. Har tillochmed lyckats bränna mig på ryggen! Vi har hängt vid stranden, F har badat i havet för första gången. Vi bor perfekt, med en liten trädgård att hänga i.

 
Idag har de dock regnat. Knappt lämnat huset, blev en vända till den lokala Ica-butiken som ligger på andra sidan gatan.
 
Idag hände en sån grej man verkligen bävar för som förälder. F kryper runt på klinkergolvet, snavar till och smäller rätt ner i golvet. Nappen först. En rejäl duns! Pappa kommer till undsättning, å ser sen att det blöder ur munnen! En bebis som panikgråter, försöker se VAD det är som blöder, sölar ner pyjamas, gosedjur, filt. Alex fick försöka lugna F medans jag ringer 1177. Fick jättebra hjälp där. Rådet vi fick var att avvakta och försöka se skadan. Såg det allt för illa ut kunde vi åka till Stenungsund för ett besök på en jourmottagning där (blev aldrig aktuellt!). Fick även rådet att kontakta försäkringsbolag samt tandläkare, då en smäll på mjölktänder i värsta fall kan skada de "permanenta" tänderna som kommer sen. Har gjort en anmälan via IFs hemsida, ska ringa dom i morgon och kolla om vi behöver kontakta tandläkare NU eller om vi kan vänta tills vi är hemma.
 
Usch, när allt sen lugnat sig, F somnat och verkar må bra, då kommer urladdningen. Tårarna föll, min lilla älskade skrutt! Första riktiga smällen, kom några dagar innan din 1-årsdag. <3
 
 
 Somnade tillslut av ren utmattning.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0