Axkid Minikid

Axkid Minikid Svart från Komplett.se.
 
Idag har vi blivit med ny bilstol! Vi hade väl egentligen tänkt vänta tills vi har bil igen, men när jag såg att Komplett.se sålde den vi spanat på med 38% rabatt kunde vi inte motstå att beställa en! Bilbarnstolar är verkligen en djungel! Vi vill ha en smidig men ändå säker stol, och tror denna modellen kommer leva upp till de förväntningarna. Den har fått Bäst-i-test, och väldigt bra omdömen från folk som använder den. Och många i min mammagrupp på FB tänker köpa en sådan. Så det känns bra!
 
Glömde dock kolla lev-tiden! Men det är ju verkligen ingen brådis, vi kommer hämta hem vår bil i påsk. Och även då kommer ju F fortfarande kunna ha babyskyddet. När är det egentligen dags att byta? Bilstolen står de att den är från 9kg, och de har han ju passerat.
Anonym
2017-03-01 @ 06:28:47

Den stolen har vi med, supernöjda!

Svar: Kul! :D
malin.

Hanna
2017-03-02 @ 12:50:47

Man kan byta när de kan sitta stabilt. Vi bytte så fort vi kunde till stol 2 då den är säkrare än babyskyddet :)

Svar: Då blir de till att montera nya stolen när vi hämtat hem bilen! :) Är ju dock väldigt smidigt med babyskyddet när man ska åka å handla osv. Men säkerhet får ju gå före bekvämlighet!
malin.

Sara ^^
2017-03-08 @ 22:07:45

Precis som Hanna skriver så rekommenderas man att byta så fort de kan sitta upp stadigt själva utan stöd (eller om de inte kan sitta upp stadigt men har växt ur babyskyddet med vikt eller längd).

Svar: Då monterar vi nya stolen direkt när vi hämtat hem bilen! :)
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0