Mammadejt

Idag har jag och F varit hos Emma, en nyfunnen vän i min mammagrupp på FB. Hon bor utanför Nykvarn. Vi var totalt 7 mammor med bebisar där, så himla mysigt! Vi är ett gäng från samma FB-grupp (Bf september 2016) som bor i Sthlm med omnejd. Hittills har vi haft tre stora träffar, vi har dock inte kunnat vara med förrän idag.
 
Värdinnan, denna gången Emma, står för lunch och vi gäster fixar tillbehör/fika/dricka/present osv. Superbra upplägg verkligen!
 
F och 6st kompisar!
 
Blev en jättebra dag verkligen! Vi kom dit vid 10, och vips så var klockan 14 och dags att rulla hemåt igen. Fick åka med Sara, hon bor ganska nära oss här i Bromma. Superbra! Får se vart nästa dejt blir! Nångång ska vi väl kunna vara hemma hos oss, men får nog bli senare i vår. Kan man ju ha picknick i nån park i närheten eller så. :)
 
F slocknade när vi kom hem, full fart för honom idag. När A kommer hem ska vi laga lite Stroga till middag, å sen storhandla på Coop.se. Fick hem ett välkomst-erbjudande med 100:- i rabatt och fraktfritt. Super att man kan handla online verkligen! Ffa nu när vi har bilen avställd!
 
Ha en fin kväll vänner. :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0