Lite häng i lekparken

Våra helgplaner grusades pga sjukdom. Jättetråkigt, men då fick vi helt plötsligt två hela dagar att fylla. Vi tog en promenad på förmiddagen, och tränade lite i utegymmet vid Friskis. Sen hem, grillade korv till lunch, och sen fixade vi med hyllan. På eftermiddagen sen gick vi till en lekpark/förskola här på området. Tycker det är svårt att hitta saker som passar en liten Frank, känns som det mesta är för större barn (typ klätterställning osv). Så idag testade vi gården till en av förskolorna. Där fanns en hel del som F gillade! En bil, gung-motorcykel, liten klätterställning, gungor osv. Perfekt nu på sommaren, då förskolorna håller stängt i perioder. Idag är det iofs lördag, så de hade ju haft stängt oavsett!
 
Brum brum!
 
Titt-ut med pappa.
 
Han är såå nära att släppa taget å stå själv, men vågar inte riktigt.
 
Frank börjar verkligen bli mer och mer modig. Klättrar runt och har sig. Men han vågar inte riktigt släppa taget och stå själv. Han har länge kunnat gå längs med möbler och med gåvagnen, men han kommer inte riktigt över spärren att släppa. Fick tipset att bara ge honom något att hålla i, en leksak eller vadsom. Då tror han att han får hjälp, ah ni fattar nog. Får se om vi testar de. Men samtidigt, vem har bråttom?
 
Frank ska sova om cirkus en timme, sen ska vi grilla jag å karln. Vi har börjat med de, att vi äter middag efter att F somnat. Skönt å kunna äta i lugn och ro, men ibland blir det ganska sena middagar. Men vad gör de, vi har ju semester! :D



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0