Mall of Scandinavia

Blev en vända till MOS igår eftermiddag. Vi hade spanat in lite saker till Franks rum, men det vi kikat på passade inte alls. Besvikelse! Handlade lite annat dock. Jag köpte nta joggingskor, hittade ett par Asics på rean på Stadium. 600:- istället för det dubbla. De kändes riktigt sköna på. Min tanke är väl inte primärt att springa i dom, men bra å ha om jag får något ryck å vill ge mig ut!
 
Sjukt snabba skor!
 
Alex köpte ett par chinos på Cubus, av alla ställen. Hade inte ens koll på att de har herrkläder. Till Frank hittade vi ett par tights inne på Lindex. Tänkte matcha dessa med en enkel, svart tisha. Coolaste killen! Köpte storlek 86 på dom, första plagget i den sizen. Han börjar bli stor!
 
Guldprickika tights från Lindex (HÄR).
 
Klockan rullade iväg, och magen kurrade. Så vi stannade kvar och åt middag på Vapiano. Tog deras pasta med salami och ricotta, mums! Gjorde ju ett tappert försök att laga till de hemma (HÄR), kanske dags å göra de igen?!
 
Mums!
 
Att få äta mat i lugn och ro är ju ett minne blott, Frank gillar inte direkt att sitta still. Vi har en ambition att undvika ipaden in i det sista, så igår fick han leka med en tumstock medans vi åt. Funkade en stund iaf!
 
Gammel-Hasse blir stolt!
 
Idag hade vi tänkt ta en hemma-fixar-dag, allt fix som behöver göras tar sååå lång tid när man har en liten Frank som vill "hjälpa till". Meeeen, solen skiner å i morgon ska det bli regn. Så vi kastar om planerna lite och åker på äventyr idag istället. :)
 
Hoppas ni får en fin dag, å en bra start på veckan!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0