Skev hylla

Jag skrev för någon vecka sen om en hylla vi beställt från Trademax. Den kom redan efter 3 dagar, så sjukt snabb leverans. Idag fick vi tummen ur och skulle sätta upp den. Man ser verkligen med blotta ögat att den är helt sned, skev, krokig, ja allt annat än rak. Så på väggen blev det ännuvärre. Vi rätade in nedersta hyllplanet, så det blev plant. Bara det att då blev själva stommen helt sned. Och när den var rak, ja, ni fattar. Tänkte att nä, har vi betalat 399:- för en hylla, då kräver jag lite mer kvalité.
 
Sned och skev hylla.
 
Ringde då butikens kundtjänst. Det är många som ringer nu, därför tar vi inte emot ditt samtal. Försök igen senare. Man får alltså inte ens komma fram till en kö. Gick då in på hemsidan för att göra reklamationen. Hittar ett formulär att fylla i. Men det går inte att fylla i. Det finns lixom ingen ruta att skriva obligatoriska saker i. Så det GÅR INTE att skicka in via hemsidan heller.
 
Googlar då lite på företaget. Ändå ett rätt kännt, stort företag, men butik i Barkarby. Enligt omdömen är det i princip omöjligt att få igenom en reklamation. Svarstiden är aslång, det kostar jättemkt att få skicka tillbaka varan. Och butiken tar inte emot reklamationer på plats, utan allt ska ske via nätet (mha ett formulär man inte kan fylla i!).Så ja, företaget får precis som de vill, en kund som inte orkar göra en reklamation för det kommer ta så jävla mkt tid.
 
De får dock en missnöjd kund, som inte kommer rekommendera någon att handla via dom. Men vad gör de..?
 
Nämnde jag att det var Trademax vi handlat via?
 
Jaja, tillbaka till hyllan. Den sitter på plats nu iaf. Hade väl kanske inte tänkt ha så mkt runda saker däri ändå. Så med lite krafs i, och om man tittar inte rakt framifrån, så blev det riktigt fint! :) Lite patina kallas de va?
 
Ljusstake från Lagerhaus (min är dock blank), småvaser från Kähler, tändsticksask från Solstickan, minivas från Lagerhaus och minikruka från Blomsterlandet.
Sophie
2017-07-22 @ 17:56:16

Va tråkigt att ni fått en sned hylla! Har också handlat via Trademax, dock bara varit nöjd!

Svar: Kul att du varit nöjd! :)
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0