Träning, shopping & matlagning

Vi startade dagen med ett gympass på Friskis. Frallan var med, han fick roa sig i IKEA-stolen undertiden. Gick jättebra idag å! Vi körde ett cirkelpass, 6 stationer, 3 varv. Blev riktigt jobbigt! Känns dock lite som vi fastnat i cirkelträning. Vi testade tabata-intervaller för ett tag sen, får nog bli ett sånt pass snart igen. Behöver dock fnula lite på bra övningar man kan köra.
 
Sen hem, dusch å lunch. När vi var klara, och redo att åka och handla, då somnade F. Typiskt. Han sov en timme, å vi kikade på Skärgårdsdoktorn sålänge (sommarfeeling!). Sen åkte vi till Barkarby. Besökte Trademax, en webbutik som visst har några fysiska butiker. Dock var det mer som ett showroom, alla beställningar görs på nätet ändå. Och typiskt nog så hade de inte de saker vi sökte inne. Men vi beställde de ändå, får hoppas att de blir bra!
 
Vi handlade sen en vända på Ica Maxi. Efter typ 1/3 av butiken så dog hela självscanningssystemet. Så fick bli old school-handling istället. Vi skulle inte ha så mkt, som tur va. Annars hade jag blivit sjukt irriterad!
 
Idag fick jag stå för matlagningen. Är oftast Alex som lagar maten härhemma, men ibland får jag feeling. Idag blev det en broccoli- och skinkpaj. Blev riktigt gott!
 
Mums!
 
Nu ska vi gå en liten kvällspromenad, sen hem å lägga F och kolla på Allsången. :)
Anonym
2017-07-12 @ 13:12:39

Ser gott ut!

Svar: Det var det! :)
malin.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0