En trip till Västerås

I måndags tog vi bilen till Västerås. Alex skulle mönstra på Röde Orm, för att sedan segla ut båten till Lilla Saxaren med pappa och Hasse. Jag passade på att stanna i Vås några dagar. Hängt mkt med syster och hennes kids. Å i tisdags träffade jag en fd kollega och hennes dotter uppe på Djäkneberget för sångstund med en öppen förskola. Typ världens mest engagerade lekledare. Frank ville mest krypa runt och äta gräs, men tror han var nöjd ändå!
 
Vi var ute och käkade både på måndags- och tisdagskvällen. Inser att restauranger väldigt sällan är barnanpassade. Barnvagnen får stå i garderoben, förvisso helt okej. Men stället vi var på i tisdags, där fick vi inte sitta på uteserveringen med vagnen, "det kommer komma jääääättemkt folk om en timme!". Så där fick vi sitta inomhus. När det var dags för blöjbyte blev det golvet inne på toaletten, då de inte fanns något skötbord på handikapptoan. Är inte det lite märkligt att det inte finns?!
 
Västerås restauranger fick lite revansch igår iaf. Vi åt lunch på Varda, och där var det inga problem alls att ha vagnen vid bordet osv. Så plus till dom! Fick Carin till sällskap på lunchen. Glad att vi hinner ses iaf en kortis varje gång vi är i stan. :)
 
Alex kom till Västerås igår, å så åkte vi hem efter lunchen sen. Åkte och handlade allt till midsommar igår eftermiddag. Vi var inte direkt ensamma på Maxi om man säger så. Skönt iaf å ha de gjort. Idag ska vi packa, tvätta och fixa de sista. Åker till stugan över midsommar, allt enligt traditionen! :) Tänkte även hinna med ett pass på gymmet nu klockan 10. Blev lite ändrade planer med jympaledandet, fick en tid och en plats i höstschemat som känns bra. Så nu jävlar!
 
Gunga!
Elin
2017-06-22 @ 18:00:17
URL: http://elinkungsman.blogg.se

Ja det är förvånansvärt många restauranger som inte är anpassade för små barn. Dåligt med utrymme för vagnen och det finns sällan skötbord på toaletterna. Att det inte finns skötbord tycker jag nästan är värst för man vill ju helst slippa byta på golvet.
Det ser ut att ha varit kanonväder i vässan iallafall av bilden att döma ,avis!;)

Svar: Man känner sig inte välkommen direkt! :( Blivit en del blöjbyten på golvet, inte så kul!Vädret var toppen verkligen! :D Ska ni ner något i sommar å hälsa på?
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0