Häng i Tantolunden & grillköp

Idag var det verkligen sommar ute! Klarblå himmel, och långt över 20 grader. Perfekt väder för en dag i parken!
 
Jag är med i en mammagrupp på Facebook, och idag sågs vi ett helt gäng i Tantolunden här i Stockholm. Dagen blev verkligen jättemysig. Frank trivdes med alla kompisar, och vi mammor fick tjitt-tjatta lite å! Vi satt nära något som kallas Parkleken (?), var en stor lekplats och en stor gräsyta att hänga på. Fanns en ÖF i närheten, där kunde man gå på toa och byta blöja. Superbra verkligen!
 
När blev du såhär stor?!
 
Mamma/bebis-gänget.
 
F börjar få kläm på det här med selfies!
 
Frank å hans grabbar.
 
Efter parkhänget gick jag och två mammor och fikade på EH. Frank startade med att riva ner en kopp kaffe på golvet. Asså hur långa armar har han egentligen?! Det gick så himla fort också, så gäller verkligen att vara med nu asså!
 
Vi åkte hem, lagom innan den värsta rusningen. Köpte Thaimat påvägen hem. När Alex kom hem slängde vi i oss de, för att sen ta bilen på lite äventyr. Köpte blöjor och våtservetter på ICA, lite procentig dryck på Systemet, en grill på Elgiganten och reklamerade ett par hörlurar på NetOnNet. Sjukt pepp på grillen vi köpt. Vi får bara ha elgrill på vår balkong. Vi köpte en billig förra året, men de dog lite i vintras. Borde kanske tagit hand om den lite bättre, och inte lämnat den ute i snöstorm! Nu har vi köpt en lite mer rejäl, en Weber. På fredag ska vi inviga den!
 
Grillen hittar ni HÄR.
 
Kikar lite handboll på TVn nu, och färgar mina ögonbryn. Och försöker skriva detta blogginlägg, samtidigt som en övertrött 10-månaders vill ha min uppmärksamhet. Han har precis käkat massa papper, och river sönder posten som kommit idag. Hejja Frank!
 
I morgon är de torsdag, bara två arbetsdagar kvar för pappan. Häftigt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0