KRY-appen & fredagsdejt

Alex har fått två läskiga bett i knävecket, som ser helt infekterade å äckliga ut. Så igår testade han KRY-appen för första gången. Asså hur bra grej?! Han fick träffa en läkare efter typ 30-40 minuter. Då hade han skrivit sina besvär och bifogat en bild på bettet. Infekterat fästingbett blev domen, så han ska knapra antibiotika i 10 dagar, så det inte ska sprida sig till kroppen lixom. Fästingar är ett jävla äckligt djur asså! De sprider Borrelia, det är ju rätt allmänt kännt, men nu har de även upptäckt att 10-20% av fästingarna i Sverige bär på Rickettsia-bakterier. En jävla mördarbakterie som man kan bli jättesjuk av. Antibiotikan han nu fått utskriven dödar båda typerna av bakterier, så det känns skönt!
 
 
 
Så ja, istället för att han skulle behöva ringa till VC idag, eventuellt få en tid (Vi har vääääldigt mycket idag!), eller behöva åka till akuten å sitta där i hundra år, så har han fått diagnos och recept på mindre än en timme. Alla typer av besvär är såklart inte optimalt att ta via KRY, men detta var ju verkligen super! "Besöket" kostade 250:-, oklart om de räknas in i högkostnadskortet? Får kolla upp de!
 
Idag är det iaf fredag. Jag och Frank ska träffa Therese & Gustav. Ska bli mysigt! Ikväll ska jag dejta Ellen inne i stan. Vi ska på matfestivalen som är inne i Kungsan. Vädret är ju riktigt nice, så blir nog en bra kväll! :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0