Loppis & Vallentunahäng

Pappan fick verkligen en rivstart på pappaledigheten. Frank vägrade sova inatt. Varmt, lite febrig, lite snorig, ingen bra kombo. Slutade med två föräldrar på bristningnsgränsen, som sov på varsitt håll. Tycker verkligen synd om de föräldrar som aldrig får sova, vi blev helt förstörda efter två dagar i rad.
 
Men men.. Klockan 10 var vi på benen igen, med några sovtimmar i bagaget. Frank kändes pigg, så vi for iväg på de utflykter vi tänkt. Besökte först Geggamojas utförsäljning i deras lager i Täby. Blev lite besviken, fanns rätt mkt, men inget av de jag spanat in sen innan. Köpte iaf en UV-dräkt för 180:- (ord. pris 320:-). Så den är jag nöjd med!
 
Efter besöket där åkte vi till Täby Park för att gå på loppisen där. Jag har lite svårt för loppisar, är ju så mkt saker överallt. Man ser lixom inte skogen för alla träd. Så vi hittade ingenting. Eller jo, vi köpte godisremmar! På loppisen mötte vi upp Franks farmor&farfar. De är riktiga loppisproffs!
 
Loppisen stängde vid 15. Då följde vi med svärisarna hem till dom i Vallentuna. Där blev de lite grillning. Satt ute på deras altan, sååå varmt å gött! Åkte sen hemåt vid 19.30, skönt med inte så sen kväll.
 
Mellispaus i skuggan - Lilla familjen
Upptäcktsfärd på gräsmattan - Trött kille i bilen påväg hem
 
Vi har varit hemma nu en stund. F somnade för natten rätt snart vi kom hem, han sov knappt nånting under dagen idag! Vi krashade i soffan, å tänkte gå och lägga oss snart. Har lite ont i magen, tror de är efter all glass jag ätit idag!
 
I morgon väntar jobb, sen ska vi åka till Västerås. :)
Anna
2017-06-18 @ 21:04:43

Är ni nöjda med Minikiden? Funderar på en sådan till vår 9 månaders. När bytte ni från babyskyddet?

Svar: Vi bytte vid 9 månader ungefär. Supernöjda med stolen! :) Smidig att montera, och F sitter bekvämt!
malin.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0