Måndag

Klämdag betyder att Alex är ledig. Vi startade dagen med pannkaksfrulle, såå gott! Blev vanliga, klassiska pannkakor idag. Vet inte vad jag föredrar, sånna eller Amerikanska. De smakar ju tyyyyp samma sak, fast ändå inte! Jaja, detta inlägg skulle inte handla om pannkakor.
 
Vi fick iaf ett ryck å städade lägenheten. Behövdes verkligen. Drog fram soffan, torkade överallt i köket, dammade alla hyllor osv. Är inte så mkt framme å damma numer, då F gärna river ner allt. Men tog sin lilla tid å städa. F sov mestadels av tiden, så vi fick massor gjort. :)
 
Efter lunch tog vi en promenad, först till Kjell o Co för att köpa nya strömsladdar till TVn och Apple-TVn i sovrummet (dags att göra något åt stöket!). Sen gick vi till K-Rauta, men det hade bommat igen! Vi var på jakt efter en kabelkanal, så gick till Jula istället. Där hittade vi det vi sökte iaf. :) Blev såååå bra i sovrummet! Drog om strömsladdarna till uttagen vid dörren istället, och de löper numer i en kabelkanal. Supernöjd verkligen!
 
Precis när vi flyttat in - Nu
 
Har kikat ett till avsnitt av en svensk krim-serie vi börjat kolla på, Den fördömde. Baseras på Hans Rosenfeldts böcker om polispsykologen Sebastian Bergman. Sett två avsnitt, och de var riktigt bra! Finns två avsnitt till, lär beta av dom ganska snart!
 
Hamnade ute i soffan sen, kollar Erin Brockovich på Tv4. Bra film!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0