Två små bissingar

Frank har fått sina första tänder! Så häftigt! De började ploppa upp för nån vecka sen, har varit omöjligt att fota men nuså. De har vuxit upp rätt mkt, och det märks. Det verkligen rinner ur hans mun, och han är där med tungan å pillar helatiden. Det kliar väl. Lilla hjärtat!
 
Två små bissingar påväg upp.
 
Idag har vi varit på babysim å, som alltid på torsdagar. F var väldigt peppad innan, men han tröttnade rätt fort. Idag tränade vi mer på att flyta på rygg, det gillar han INTE. Han gillar ju inte att vara på rygg öht, så det blir lite av en utmaning. Så glad att han gillar babysimmet. I påsk ska vi nog gå och bada nån dag, så Alex kan följa med å. Det ser vi fram emot!
 
Idag är jag riktigt trött. Har sovit dåligt på sistone. Tänkt skriva ett eget inlägg om de, får se om de blir av. Ni som läst min blogg länge vet att jag i perioder har problem med dålig sömn och mardrömmar. Är inne i en sån period nu. Hoppas de släpper snart!
 
Trött kille i pappas famn.
 
Frank får lite mat just nu, sen ska vi bädda ner oss. Lilla skatten, ibland är du så liten så liten igen!
 
I morgon är de fredag, så skönt! Jobbar iofs i helgen, men är något speciellt med fredagar. På förmiddagen ska vi på Skivstång mamma, ska bli kul! Sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Ska ju vara lite sisådär väder. :(



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0