Diverse nytt till bilen

Har idag gjort en beställning på lite saker till bilen. Eller, snarare lite saker till Frank så han ska tycka att det är nice att åka bil. Har beställt ett sparkskydd till sätet. Bilstolen sliter en hel del på sittytan på sätet, och när han blir längre kommer han sparka mot ryggstödet. Så är likabra att ha ett skydd direkt. Köpte ett från samma märke som bilstolen. Denna har även ett fack för att fästa en ipad. Kommer nog inte vara aktuellt än på ett tag, men bra å ha när han bli större!
 
Beställde även solskydd till rutorna och en spegel som man fäster på nackstödet på sätet stolen står på. Den är till för att man som förare ska kunna se barnet i stolen. Vi kommer ha F placerad i baksätet, för det ska visst vara den mest säkra platsen. Och då är det ju svårt om man kör själv att ha koll på honom där bak. Så en spegel underlättar!
 
 
Köpte även en dyna till barnvagnen, från Petit Cherié. Vi har ju en beige vagn, och den kommer bli jättesmutsig. Så vill ha en dyna för att skydda tyget helt enkelt! Tror nog denna kommer passa finfint!
 
Sittdynan hittar ni HÄR.
 
Hoppas grejerna till bilen hinner komma innan onsdag (då vi ska hämta bilen!!).
Anonym
2017-05-04 @ 20:39:05

Jättefin dyna! :)

Svar: :)
malin.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0