Dop & familjehäng

Igår var vi på dop i Västerås. Min systerson, och numer gudson, Arvid skulle döpas. Dop är verkligen mysigt att vara på! Att det är barn inblandat gör att det hela blir lite mer lättsamt. Arvid skötte sig exemplariskt verkligen!
 
Eter dopet var det såklart fika. Mysigt att träffa massa släkt å vänner, vi är ju så sällan hemma i Vås så känns som man missar mkt ibland. Efter fikat åkte vi hem till syster o co. Grillade, och hängde där till efter hockeyn. Stackars lille F, han vaknade med ett ryck varje gång Sverige gjorde mål! Plutten då!
 
Måttligt intresserad av hockeyn.
 
Vi valde iaf att åka hem till Stockholm igen, och inte sova kvar. Var fortfarande ljust ute när vi rullade hemåt vid 21.30. Trodde F skulle slockna direkt i bilen, men icke! Han var vaken å höll låda hela vägen hem.
 
Trött tjej påväg hem!
 
Idag är det söndag. Ska ut på lite äventyr med bilen. Eller, vi ska åka och handla. Ska fixa lite på balkongen sen å, köpa lite blommor och en matta. Vill få till lite mys-känsla på ballen, men är noll inspirerad. Ikväll spelar sen Sverige VM-final i hockey. Trist att matchen går så sent, får se om jag orkar kolla hela.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0