En lugn tisdag

Skulle ha startat dagen med att leda lite mammajympa, men har fått sånna känningar i svanskotan (foglossning som hänger kvar..), så vågade inte köra. Har tränat rätt hårt, och gått väldigt mkt senaste tiden så antar att det är därför. Suuurt. Vila är det som hjälper, och lite rörlighetsträning för ryggen. Suck.
 
Vi tog iaf en kort promenad på fm. Gick till Jysk å köpte transparent vaxduk. Ska ha det till bordet i Franks rum, vill inte att det fina trycket ska ta skada. Efter lunch försökte jag söva lilleman i sin säng. Gick sådär. Slutade med att vi båda somnade i min och Alex säng, såå mysigt och välbehövligt! Vaknade två timmar senare av att F klättrade på mitt huvud. Lillskrutten!
 
Har väl inte blivit så mkt mer gjort idag. Behövs sånna dagar ibland å. Fixade iofs lite i Fs rum, blev riktigt bra med lådorna.
 
Hondan är nu såld iaf, såå skönt! Tänker aldrig mer sälja en bil på Blocket (eller nånting annat dyrare), fyfan va mkt idioter de finns! Men nu är det löst iaf!
 
I morgon har F tid hos sjukgymnasten. Så vi tänkte hänga lite i Sollentuna C innan, blir en lunch med två mammavänner. :)
 
Nu säger vi godnatt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0