Kristi himmelsfärd

Jag å lilla familjen spenderade långhelgen ute i Sthlms skärgård, i mormor&Hasses stuga. Har blivit lite av en tradition att vi åker dit i maj. Är så mysigt att få vara där med bara dom. Vi firar ju alltid midsommar därute, och då är vi ju hela tjocka släkten. Så blir lite lyxigt att få ha mormor&Hasse för oss själva en hel helg! :)
 
Lilla familjen. <3
 
Frank var såklart med! Åka bil och taxibåt gick hur bra som helst! Han gillade dock inte sin flytväst så mkt, tror jag de han var ju helt mosad i den. Lill skrutte!
 
Vad har vi då gjort hela helgen? Vädret var ju verkligen nice, lite kallt i fredags men annars helt underbart. Så vi har varit ute en hel del. Alex hjälpte till å sjösätta båten, jag och F tittade mest på. Vi har gått promenader i skogen, F fick sitta i bärselen på pappas mage. Funkade super verkligen! Spelat spel har vi såklart gjort, och ätit massa gott. Det hör lixom till. Och såklart har bastun gått varm. Jag hoppade dock bastubadet och duschade istället (älskar att de installerat en sjövattendusch med varmvattenberedare!). F fick bada lite i murbruksbaljan, perfekt storlek!
 
Mys hos gammelmormor - Hela gänget på promenad.
 
 När & Fjärran-spelet
 
Lilla bad-pojken!
 
 Min lilla sommar-pojke!
 
Idag är det ju Mors dag. Jag ordnade med pannkaksfrulle, och sen blev jag minsann uppvaktad av F. Han, eller om det var pappan, hade köpt en fint doftljus till mig. Lilla skatten! Jag blev såklart jätteglad! Är så stolt över att få vara mamma till dig!
 
Hur gott?!
 
Vi åkte hem redan på förmiddagen idag. Alex är iväg på fotboll, å jag å Frank har sovit en stund. Är helt slut efter helgen! F har varit jätteduktig, men tagit morgon lite väääl tidigt. Så behövdes ta igen lite sömn för oss båda!
 
Veckan som kommer nu är relativt oplanerad. Ska försöka få till lite träning. Har börjat känna av ryggen igen, så ska nog boka in ett besök för massage eller så. Ah, det blir nog en bra vecka!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0