Det blev ett litet brake

Alltid svårt att komma igång med bloggandet när det legat på is några dagar. Idag är det tisdag iaf. Helgen har passerat, jobbat så det har blivit lite hattigt.
 
Fredag: Ledig! Vi hängde på Andy's lekland på förmiddagen. Vi och typ 3 sällskap till där, såå värt! De hade en stor avdelning för småkids som Frank, med massa spännande saker. Frank tyckte att det var väldigt roligt! Vi åt även lunch där innan vi for hem igen. På em hängde vi i den berömda Bubbelparken i Annedal. En jättefin lekpark med massor med roliga saker att göra. För Frank då, en annan tycker ju att det är helt värdelöst att hänga i en lekpark. Men det får man väl inte erkänna som förälder.. På kvällen sen iaf så kikade vi på Idol med ett halvt öga. Idol känns inte lika roligt längre nu när majoriteten av deltagrana är födda på 2000-talet. Typ.
 
Lördag: Upp i ottan. Eller, snarare före ottan. Fyfan. Jag jobbar var femte helg på ögonakuten på St Eriks. Dagen var rätt lugn ändå, på gott och ont. Lite spännande fall som dök upp. Efter jobbet sen stannade jag till på Friskis och tränade lite. Var rätt skönt, inte så mkt folk. Låter som att jag är värsta folkskygg, men gillar inte att behöva vänta på maskiner/vikter. På kvällen sen kikade vi på skräckfilm. Händer inte ofta, Alex avskyr sånt. Men denna tyckte han faktiskt om! Vi såg Don't Breathe. Handlar om tre ungdomar som gör inbrott hos en blind man. Riktigt spännande!
 
3 av 5.
 
Söndag: Jobb igen. Lite mer att göra. Dagen flöt på rätt bra iaf! Efter jobbet mötte jag upp Alex och Frank vid tuben. Alex skulle iväg på fotboll, och jag och F gick till Blocks en sväng. F är verkligen noll intresserad av att gå i affärer. Han sitter mest och ser sjukt uttråkad ut! :D Vi gick iaf hemåt strax innan de stängde. Busade lite hemma, försökte söva honom vid 19 men han var inte så intresserad av att sova. Slutade med att vi gosade ner oss tillsammans i stora sängen, och somnade till bådatvå. Sjukt mysigt! Alex väckte mig när han kom hem från matchen, och lyfte över F till sin egen säng.
 
Sådär lagom trött efter en jobbhelg.
 
Måndag: Ledig! På förmiddagen åkte vi till Öppna förskolan vid Ängbykyrkan. Himla trevlig ÖF måste jag säga. Vi hängde där till lunchtid. Sen hem, F somnade för dagen och vi käkade lite lunch. Vid 15 sen hade vi årlig träff med vår bankkontakt. Vi har fått en ny sådan. Mötet gick väl helt okej. Frank var med, så var beredd på lite stök, men han skötte sig bra. Vi pratade lite bolån osv, och är alltid svårt dedär med hur man ska göra. Banken rekommenderar ju alltid vad som är bäst för dom, och inte egentligen för oss som kunder. Är ju ständigt denna diskussion om boräntorna kommer stiga eller ej. Så länge jag varit skuldsatt har det varit tal om att räntorna kommer stiga. Och hittills har det ju snarare varit tvärtom. Så det är svårt att veta hur man ska göra lixom. Men vi har några veckor på oss att fundera. På kvällen sen hängde vi hemma bara, spöregn och storm ute. Frank somnade vid 19.30, så vi fick lite egentid på kvällen. Kikade lite TV och åt lite godis. Sen somnade vi båda till Kockarnas kamp.
 
Läser bok med pappa.
 
Idag är jag tillbaka på Klinik 1 igen. Jobbar på ptrygiemottagningen på fm, och med operationsåterbesök på em. Blir nog en bra dag! :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0