Pifftermiddag

Slutade tidigt idag, kort dag innan röd dag. Bästa påhittet! Hade bokat in mig på både pedikyr och vaxning. Hann med att strosa runt lite innan å. Satte mig på EH och åt deras sjuuukt goda cheesecake med choklad&hasselnötter. Asså den är så satans god!

(null)
Testa den om ni inte redan gjort de!

Knallade sen bort till nyöppnade Green Salon på Odengatan. Helt ok ställe, väldigt fint å fräscht. Gjorde pedikyr med gellack. Valde såklart rosa!

(null)
Så skönt att bli ompysslad!

Hade sen tid för vaxning. Så sjukt nervös innan. Men de gick bra! Hon som utförde behandlingen var väldigt trevlig, pratade om ditten å datten för å distrahera. Det gick rätt fort å. Gjort sjukt jävla megaont, men så värt det! Kan verkligen rekommendera Clinic Divine på Odenplan.

Kom hem för en liten stund sen. Valborgsmässoafton idag. Förr i tiden betydde det fylla å fest. Nu väntar ist god mat, och Morden i Sandhamn. Livet, nivet!

Jobbe & träningsvärk

Asså den träningsvärken jag känner idag är utom denna värld. Asså fysatan. Gör ont att bara vara lixom. Värst är det när man suttit en stund, och sen ska resa sig. När man stelnat till lixom. Så ska nog försöka röra på sig så mkt som möjligt idag.
 
Då passar det ju bra att man jobbar. Är på keratokonusmottagningen idag. Full fart fram till lunch. Vi jobbar kortare dag idag, eftersom de är röd dag i morgon. Väldigt välkommet!
 
Ska vaxa mig efter jobbet sen. Sjukt nervös inför de. Gjorde de regelbundet förut, men är nog iaf 2år sen sist nu. Fyfan, det kommer göra så jävla ont!
 
Är ju nån form av Valborg idag å. Vi tänkte grilla lite hemma bara, inga speciella planer. Är rätt långt till närmaste brasa från oss, så får se om vi orkar pallra oss iväg. Beror nog mkt på vädret.
 
Nej, dags att ta tag i arbetsdagen.

(null)
Pyjamasen är på!

Mördarpass & sommarkänslor

Började min söndag med att slinka in på ett IntervallFlex-pass på Friskis. Vaknade pigg och glad, det får man ju ta tillvara på. Asså fysatan vilket jobbigt pass! För det första var passet 10min längre än det brukar, 70min ist för 60min. Och det märktes kan jag säga! Passet är upplagt så att först kör man intervaller i 6 olika block. Mkt flås, mkt styrka, mkt av allt. Sen är det ca 20min flex/rörlighet på slutet. Så himla bra upplägg. Man kör skiten ur sig, och sen får man götta sig lite i megastretch. Jag gillar verkligen upplägget med intervaller, så det passade mig perfekt verkligen.

(null)
Röd å svettig efter passet.
 
När jag kom hem så gick Alex i princip. Han skulle iväg på fotboll. Jag duschade, Frank fick lunch och sov sen 2h. Jag slumrade också till en stund då, så skönt. Vid 14.30 kom Ellen. Vi fikade med lite frukt och bara pratade massa strunt. Vädret klarnade upp sen, så vi tog en promenad in mot Sundbyberg. Frank gick heela vägen. Han har nog aldrig gått så långt förut. De många vattenpölarna gjorde nog hans promenad mer angenäm. Finns visst inget roligare än att hoppa i dom!

(null)
Du å jag Ellen.
 
Vi sa sen hejdå till Ellen vid tåget och knallade hemåt igen. Jag fick sån längtan efter sommar, så blev en somrig middag bestående av lax, potatis och gräddfil. Asså såå gott verkligen! Alex kom hem lagom till middagen.

(null)
Mat!
 
Vi har nu satt oss i soffan med lite popcorn och ska se finalen av Mästarnas mästare. Jag hejjar såklart på bollaget! Frank verkar dock inte vilja sova, så får se hur kvällen artar sig.
 
I morgon jobbar jag igen. Dag före röd dag, så har lite kortare dag att se fram emot. Det gillar vi. Har sen bokat tid för vaxning vid 16. Tänkte jag skulle hinna med en pedikyr där emellan å. Vill få lite vårfina fötter.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0