Godmorgon torsdag!

Shit, redan torsdag! Veckan har gått jättefort. Ser fram emot helgen massor, så är skönt att dagarna springer förbi!

Idag är det som vanligt mammajympa som gäller! Får se hur många som kommer idag, deltagarantalet brukar ligga på 5-10st. Plus bebisar då! Blir ju inte riktigt samma grupp-känsla med så få deltagare. Man får försöka pusha ändå, på annat sätt.

I eftermiddag kommer Franks faster hit en sväng. Jag tänkte passa på att åka och handla en sväng då. Ska bland annat till Jula och köpa nån form av isolerande gummilist. Det är SÅ lyhört från hallen in till hans rum. Han vaknar direkt man kommer hem om han lagt sig för kvällen. Så vi ska testa att sätta en extralist runt dörren där, och nån form av kantlist till undersidan av dörren. Ah vi får se om de hjälper!

Sen vill jag in på Lindex eller KappAhl, ska kika på lite tunnare överdragsbyxa. Skalbyxorna börjar bli lite väl varma nu när tempen stiger till tvåsiffrigt. Vill ändå ha nån form av ute-byxa att dra över när vi ska till lekparken.

Pappan ska på match ikväll, så jag och Frank är solo hemma. Ska bli mysigt! Blir nog lite bebisspa, han skulle behöva bada och få naglarna klippta.

Nej, dags att svida om till Friskis-kläderna. Ha en fin torsdag!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0