Mammajympa & resor

Torsdagar, betyder mammajympa på Friskis. Idag var det bara 3 mammor där. Lite tråkigt att deltagarantalet sviker lite. Men men.. Jag är glad ändå, jag får träna! Frank hänger med en barnvakt under passet, så glad att det fungerar såpass bra. Kommer köra maj ut, så 31 maj blir sista passet.
 
Frank ligger och sover. Har roddat och bokat diverse resor och hotell. Vi ska på 2 bröllop i sommar, så boende där är fixat. Sen har vi även bokat en kryssning till Helsingfors, med en natt i land, i början av juli. Blir på vår första semestervecka. Ska bli jättemysigt! Lämnar Sthlm vid 17-tiden, sen är vi framme i Helsingfors på morgonen dagen efter. Sen stannar vi som sagt en natt i land, innan vi gör samma trip tillbaka till Sthlm. Åker med Siljas båtar Serenad & Symphony. Aldrig åkt med dessa förut. Aldrig varit i Helsingfors heller för den delen. Blir nog en mysig mini-semester!

(null)
En trip till Helsingfors bokad!
 
Så har ni några bra tips på vad man kan hitta på i Helsingfors med en snart 2-åring, hit me!
 
Får se lite vad vi hittar på i em. Alex ska iväg, så jag & Frank är solo ikväll. Går kanske ut en sväng, är ju himla fint väder.
 
Ha en fortsatt fin torsdag!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0