ÖF & vagnservice

Jag och Frank har hängt i Blackeberg nu på förmiddagen. Lämnade in barnvagnen på Meccus, en barnvagnsreparatör som ligger vid Öppna förskolan i Blackeberg. De tar 300:- för en service av vagnen, så bra. Gjorde en för ett år sen å. De smörjer allt som ska smörjas, drar åt skruvar och gör rent. Tänker att de gör att vagnen kommer hålla sig fin och hel längre.
 
Under tiden vagnen var på service så hängde vi på ÖF. Var ganska lugnt där idag, med barn i blandade åldrar. Frank lekte loss med nån buss och åkte lite kana. Han verkade trivas!

(null)
Mamma & Frallan
 
Vi hämtade sen ut vagnen strax efter 11, och knallade till bussen och åkte hemåt. Gick förbi Direkten påvägen hem och hämtade ut paketet från Footway. När vi kom hem slocknade Frank direkt typ. Han sov aldrig middag igår, men de var nog bara en engångsgrej. Beror väl kanske lite på vad man gör på dagen, hur trött han blir. Idag verkar han vilja sova iaf!
 
Får se lite vad vi gör på em. Går nog kanske ut en stund, väldigt fint väder ute. Ikväll ska jag iväg å träna, tror jag får sällskap av Anneli idag. :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0