TBE-vaccin & Ikeabesök

Vi har länge tänkt att Frank ska vaccineras mot TBE innan säsongen drar igång. Därför var det ju himla bra att fästingbilen stod utanför Ikea idag. Det gick ändå helt okej för honom. Han blev ledsen, såklart, men de gick över fort! Å efteråt får man fika, såklart!

(null)
Fika på Ikea efter fästing-spruta!

(null)
Nakenfis med sitt plåster.

Vi var sen sjukt effektiva inne på Ikea. Vi hade ju såklart redan kollat in de vi skulle ha, så vi slapp gå igenom hela varuhuset. Köpte inredningen till garderoben, och klädförvaringen till källaren. Och så blev de några lådor med lock till garderoben. Å allt fanns hemma å, super!

Åkte sen till Maxi i Barkarby å handlade. Gick faktiskt väldigt smärtfritt idag! Frank var så nöjd med att få självscanna! Vi brukar inte handla på just den Maxin, så är alltid lite förvirrande att handla i mataffärer man inte "kan". Men tror vi fick med oss allt vi tänkt iaf!

Ikväll har vi fixat lite snabbt på balkongen, och framförallt tagit fram grillen. Asså bästa Weber-grillen! Vi får ju bara ha elgrill, men denna är verkligen en bra sådan. Bästa köpet! Blev riktigt gott.

(null)
Såå gott!

Nu chillar vi lite i soffan bara. Väntar på att Frank ska vilja sova. Sen ska vi se nya säsongen av Morden i Sandhamn. Släpptes på Cmore i torsdags. Älskar den serien!

Hoppas att ni haft en finfin lördag!


Anonym
2018-04-15 @ 07:53:54

Bra att ni vaccinerat Frank!

Svar: :) Verkligen! Kram
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0