Sista dagen på sommarlovet

Fredag 31 augusti. På måndag börjar förskolan, så idag är sista dagen på sommarlovet. Vi vaknade och hade noll planer. Både Alex och Frank har varit snuviga i veckan, men båda kändes rätt pigga idag.

Så vi bestämde oss för att dela lite på oss. Alex släppte av mig och F på Leos Lekland här i Bromma, så åkte han vidare sen till Ica Maxi och handlade. Jag och F busade runt på leklandet (eller, mest F!). Var ganska lagom med folk där idag. Alex kom efter 1h ungefär. Vi passade på att äta lite lunch där å. F fick presentkort på Leos i julklapp (eller var det födelsedagspresent..?) och det räckte till inträde och mat vid tre besök. Väldigt uppskattad present!

(null)
Murade in sig själv!

Alex och Frank stökade runt en stund till efter maten, jag satt mest still. F har verkligen blivit modig! Skulle klättra upp i det högsta tornet, vågade dock inte åka kanan ner. Det var lite väl läskigt!

Vi kom hem nu för en liten stund sen. F har slocknat i sin säng. Alex plockar in maten han handlat. Och jag sitter mest still.

Väldigt drygt att behöva tänka på minsta steg, minsta ansträngning. Måste tänka på ryggen. Inte belasta i onödan. Kul, redan nu lixom!

Helgen i övrigt är ganska lugn ändå! Ska åka till Vås i morgon och fira syster (som fyller år idag, grattis! <3). Söndag ska Alex på match.

Men först tar vi fredagskväll, blir taaacos!

Ensamlunch & BM-besök

Åkte in till Fridhemsplan vid 12-tiden. Satte mig på ett fik inne i V-malmsgallerian och åt en räksallad i min ensamhet. Är rätt skönt å äta lunch ensam ibland. Äta i lugn och ro, å inte behöva prata med nån. Kikade sen i lite affärer å sådär. Köpte ett påslakan till Frank inne på Åhlens. Men mer om det sen!

(null)
Räksallad och Cola Zero.

Kl 14 hade jag sen tid hos barnmorskan. Fick träffa min ordinarie BM denna gång (som tyvärr ska byta jobb, så kommer få en ny senare). Tyckte om henne jättemkt! Anledningen till besöket var att gå igenom min grav och förlossning med Frank. Känner mig verkligen mkt bättre nu efter besöket. Så skönt ändå att få lufta lite det som varit. Har ju inte haft anledning att fundera på det förrän nu, när man ska gå igenom det hela igen. Har fått lite tips och råd. Har fått ett läkarbesök inbokat där jag ska få prata lite Puppp/klådan. Och ett besök hos en spec-BM och prata lite oro och rädsla inför förlossningen. Känns bra att ha en plan!

Ska träffa min BM igen sen efter RUL. Blir tyvärr sista dejten med henne, då hon ska byta mottagning kommer jag få en ny. Känns lite tråkigt, då jag verkligen gillade henne. Jaja, finns säkert fler där som är minst lika bra!

Känns iaf bra efter besöket idag! Ett steg i rätt riktning!

Fotobok

Igår beställde jag en fotobok till Frank, med bilder från hans andra år. Gjorde likadant efter hans ettårsdag. Jag hoppas att jag kan hålla den traditionen, lite kul å ha bilder samlat. Var längesen jag framkallade några foton, allt ligger bara kvar i telefonen. En fotobok är ett enkelt sätt å faktiskt få bilderna på pränt.

(null)
Bilder till fotoboken.

Gjorde en mapp som jag sparade de bilder jag ville använda. Blev hela 144st! Fick sålla lite sen, 125 av de fick platsa i boken.

Gjorde fotoboken hos Önskefoto. De har en fiffig app där man snickrar ihop sin bok, väldigt smidigt! Nyttjade även en rabattkod (HELEN40) som gav hela 40% rabatt. Så bra! Tror den gäller fram till 31/8, så passa på om ni ändå tänkt göra en beställning!

Ska bli spännand å se resultaten sen! :)

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0