Dött batteri & spårvagnsmuseum

I förmiddags, när vi skulle åka in till Malmköping, var bilen stendöd. Vi har haft problem med att batteriet laddar ur, har hänt 3-4 gånger nu senaste månaderna. Idag var den tvärdöd. Så gick över till närmsta grannen här och bad om lite starthjälp. De hade som tur var både en bil och startkablar. Efter några försök kom bilen äntligen igång! Asså paniken som hann bubbla upp innan bilen hoppade igång! Googlade på närmsta bästa bilmeck, och insåg att typ allt var stängt här i närheten. Mekonomen i Katrineholm var närmaste, det är ca 1h bort. Vi kom dock fram till att vi får lugna oss med batteribyte tills vi kommer hem. Vi har fortfarande nybilsgaranti på bilen, och efter ännu mer googlande nu ikväll verkar detta vara ett kännt problem för just vår årgång på bilen. Så vi borde få nytt batteri på garantin! Om det nu är så enkelt att det är batteriet som är dåligt, håll tummarna för de.

Vi kom iaf iväg tillslut. Vi for till Spårvagnsmuseet inne i Malmköping. Åkte på museispårvägen i en gammal gammal spårvagn. Så gulligt! Frank tyckte att det var himla spännande! Vi gick sen till en pizzeria och käkade lunch, då klockan hunnit bli så mycket. Gick sen tillbaka och kikade på de gamla spårvagnarna och de gamla bussarna. Himla spännande!

(null)
På den gamla spårvagnen.

(null)
Frank rattar buss.

(null)
Spännande med alla tåg.

Var livrädd sen att bilen inte skulle starta när vi skulle tillbaka till stugan, men den gick igång direkt! När vi kom tillbaka sov jag med F en stund. Nu ikväll har vi sen inte gjort så mkt. Busat runt lite på tomten, och börjat packa lite. I morgon far vi hemåt igen.

Hoppas ni haft en finfin lördag!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0