Idag ska vi göra ingenting

Fredag och semesterveckan börjar lida mot sitt slut. Värmen har ju inte riktigt infunnit sig, så vi har flängt runt på massa utflykter istället. Trots numer lågsäsong har vi hittat saker å göra. Såklart mest grejer som tilltalar Frank. Blir ju lite annat att semestra med ett barn!

I tisdags, i spöregnet, åkte vi till Vingåker och besökte Outleten där. Såå besviken! Vid första anblick känns det stort och välfyllt. När man börjar kika så fanns det väldigt lite storlekar. Bara udda storlekar, som inte säljer. Alex letade tex jeans i 31/32, fanns inte i någon av de typ 20 modellerna han gillade. Tråkigt! Hittade inget till Frank eller bebis heller. Vi köpte faktiskt ingenting! Eller jo, delicatobollar!

Roligaste var dock att jag sprang på min gamla klassmate/roommate från Kalmar, Johanna! Asså hur sjukt?! Hon bor i Oskarshamn, vilket är låångt ifrån Vingåker. Väldigt kärt återseende!

Vi lunchade sen på något ställe i "centrum" innan vi for hemåt igen. I spöregn. Resten av dagen blev väldigt lugn.

Onsdag, å vi besökte Sagostigen. En familj som byggt upp en sagovärld längs en stig på deras mark. Med jämna mellanrum finns som ett litet hus med olika sagoteman. Frank är väl egentligen lite för liten för att uppskatta själva sagorna, men husen var väldigt spännande att kika in i. Promenaden tog väl 1h, med alla stopp. Sen blev det lite lek innan vi åkte till Malmköping för lunch.

(null)
Hälsa på hos trollen i skogen.

(null)
Kikar in hos rödluvan.

(null)
Mata kaniner var väldigt spännande!

Igår, torsdag, åkte vi till Mariefred. Mamma&pappa hade tagit sig dit med segelbåten. Mysig stad verkligen! Vi hängde en stund på båten, sen tog vi en kort promenad till Slottspaviljongen för lunch. Jag åt en riktigt god räkmacka. Efter lunch gick vi till slotten en kortis och kikade. Frank var sådär imponerad! Sen lite mer båthäng innan vi for hem till stugan igen.

(null)
Gripsholms slott.

(null)
Du å jag pappa! <3

(null)
Mormor & Frank.

(null)
Cykelställ, eller en sittplats?

På eftermiddagarna sen har vi inte gjort så mkt. Hängt i stugan och på tomten mest. Idag ska vi som sagt inte göra så värst mkt. Ska bli regn och åska efter lunch, så vi håller oss hemma. På söndag far vi hemåt igen. Då väntar 2 veckor med komma-tillbaka-till-vardagen innan förskola och jobb drar igång i september.

Men först, frukost!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0