Födelsedagsfirande

Även om helgen mest bestått av gråt och sjukdom så fick vi en trevlig kväll i lördags. Alexanders familj var här och firade min och Andreas kommande födelsedagar. Vi hade lagat potatisgratäng med kött och sås till varmrätt, å sen Frozen cheesecake till efterrätt. Riktigt mumsigt!
 
Fick lite presenter å! Presentkort på Elgiganten (vi samlar till en ny dammsugare!), presentkort på massage/spa/klippning (Smartbox) samt två jättefina ljusstakar från Lagerhaus (se bilden). Så himla bortskämd av As familj! <3
 
(null)
Rosetter från Lagerhaus, lampa från Mio.
 
Känner mig helt dränerad på energi idag. Då Frank fortsatte att ha ont även efter lavemanget så åkte vi till Närakuten. Där kändes det som att de missförstod allt vi sa. Fick även samma känsla när jag var där pga hostan förut. Att de inte lyssnar. Vi blev hänvisade vidare till Barnakuten, och den sköterskan kunde inte förstå varför vi skulle komma dit. Så efter 1,5h, när F var betydligt piggare, så beslutade vi oss för att åka hem. Han är fortfarande sjuk-pluttig, men verkar inte ha lika ont längre. Hoppas de fortsätter så!
 
Hoppas att er helg varit bättre! Nu hoppas vi på en god natts sömn, och nya tag nästa vecka!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0