Läkarbesök och leverfläck

Var till läkaren igår på MVC. Gick därifrån noll mer klok än när jag kom. Trodde att läkaren skulle ha lite mer koll, men nej, hon verkade inte ens veta varför jag var där. Det finns förvisso inte så mkt att göra, men det lät så himla bra när jag var hos henne tidigare i höstas. Jaja, jag får se lite hur jag kommer agera nu. Jag ska lämna nya leverprover först om 2 veckor. Känner lite att det är lite för långt tills dess. Gallsyreproverna är fortfarande låga, dock har leverprovet gått upp. Kan vara just det som orsakar klådan. Hon hade väl egentligen ingen förklaring till varför de gått upp, förutom att jag är gravid då. Källan till allt ont atm.

Frågade även läkaren om en leverfläck som blivit lite skum. Har fått som en blodblåsa i den. Ser lite mysko ut. Hon kunde inte säga så mkt, utan hänvisade mig till "vanliga" vården. Så nyttjade KRY, och fick remiss till en hudspecialist här i Sthlm. Får ringa dit i morgon eller på måndag och boka tid.

(null)
Svårt å fånga på bild, men är denna leverfläck jag vill kolla upp.

Torsdag idag då. Sovit piss inatt. Kliat som fan hela natten. F har varit stökig, han trillade ur sin säng tillochmed. Så han fick sova inne hos oss. Han blir hemma från föris idag med. Han hade 37,4 i temp i morse, så ingen direkt feber längre. Så vi håller tummarna att han kommer orka gå i morgon.

Sitter å väntar på tuben nu. Den har visst fastnat nånstans, så får se om jag kommer fram till jobbet öht. Kul.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0