Mulle Meck

Vi gav Mulle Meck-parken en ny chans idag. Sist vi var där var F jättegrinig. Men idag gick det mkt bättre! Han lekte runt, mest spännande var traktorn.

(null)
Ärvt morfars intresse?

Stannade bara en stund, så himla varmt! Frank hade nog kunnat stöka runt ett bra tag till, men jag pallar verkligen inte denna värme! Har nog inte spenderat så mkt tid hemma någon sommar tidigare, fysatan!

Ikväll blir det nog bara lugnt. Tänkte börja kika en ny serie på Cmore, hoppas den är sevärd!

Filmkväll, Girls trip

(null)
3 av 5.

Ännu en filmkväll. Denna gången såg vi den typiska tjejfilmen verkligen, Girls trip. Väldigt förutsägbar film, men verkligen underhållande! Bjöd på många skratt till väldigt knäppa scener. Bra story, bara för att ytan är perfekt kan det koka saker därunder.

Verkligen ett tips om ni vill se en typisk tjejfilm!

Filmkväll, All inclusive

Barnet ville sova strax efter 19. När hände det sist?! Lägligt nog hade Alex fått tre gratis hyrfilmer på Viaplay, så blev en filmkväll. Valet föll på All inclusive. Hade höga förväntningar. Filmen sög dock. Tråkig humor, tradig story, nej inte alls min kopp the!

(null)
1 av 5.

Jag ville tom stänga av efter halva. Men härdade ut till slutet.

Nej, inget bra val!

Har tagit en dusch å lagt mig i sängen. Frank har lagt beslag på fläkten, han vaknar och blir sur om vi försöker hämta den inne hos honom. Så blir en lökig natt mao.

Nu ska vi se Sommar med Ernst.

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0