Feber

Frank var väldigt ledsen å kinkig igårkväll. Tog en temp som visade 37,5. Försökte få honom att somna i flera omgångar, men han var bara ledsen och "feber-yrade". Han fick lite alvedon, som när den väl började verka gjorde så att han somnade tillslut. Lilla skatten! Idag är han fortfarande lite varm, men han är inte så påverkad iaf. Inget snor eller hosta eller så, bara lite varm. Vi sov en stund på förmiddagen tillsammans, och nu sover han en vända till. Lilla skrutten!

(null)
När man är sjuk får man titta på film.
 
Jag hoppas feber släpper snart. Årets jinx, så vi sa så sent som i helgen att F varit väldigt frisk å kry här under vintern. Fick man ju äta upp! Tänker ändå att det är bättre han är sjuk nu, och inte nästa vecka (påskveckan).
 
Torsdagar betyder ju annars mammapass på Friskis, men var bara å ställa in de. Lite surt såklart, men vill inte släpa med en febrig skrutt. Nästa vecka är passet också inställt pga påsken, så vi får ladda om till om två veckor helt enkelt.
 
Tänkte passa på att röjja lite härhemma medans F sover. Behöver lokalisera det tjutande ljudet som hörs i vårt sovrum, väldigt irriterande. Kan inte förstå vart de kommer ifrån. Får se hur länge F vill sova, så får se hur mkt jag hinner. Har såå mkt jag skulle vilja få gjort härhemma, men är svårt när man har F i hasorna. Jaja, det blir som det blir!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0