Öppna förskolan

Onsdag, vilket betyder Frank-häng. Han vaknade tidigt idag, så vi hängde på låset på Öppna Förskolan. Full fart där idag. Det har varit lite kämpigt för Frank på sistone där. Han blir väldigt ledsen när andra barn vill leka med honom. Helt tragiskt egentligen! Men idag gick det mkt bättre. Han kunde tillochmed leka med de andra litegrann, utan att bryta ihop! Så jag tror det kommer lossna snart igen!

(null)

(null)
Bilar och tågbordet är favoriterna!
 
Han älskar att leka med bilar. Ska kika efter lite leksaksbilar på Gekås. Å kanske nåt garage typ. Är bra med ÖF, så får han testa lite olika leksaker lixom. Toppen!
 
Vi kom hem strax efter 12. F somnade nästan direkt. Jag har ätit lunch, och fixat massa brf-grejer. Skönt å ha stökat undan det. Är snart dags för årsstämma, så är lite å rodda till de.
 
Frank borde vakna strax. Får se vad vi hittar på då. Kanske går en sväng till Sumpan, vill kika på Lindex. De har 20% på alla barnkläder. Så typiskt att vi nyligen handlade grejer på Lindex! Är ju väldigt fint väder ute idag, solen skiner. Lite vårkänslor, helt klart!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0