Sov bort halva dagen

Mår bättre idag. Sov bort hela förmiddagen, såå trött. Frank stökade rätt mkt natten till idag så hade lite sömn att ta igen. Pallrade mig upp efter 13 nångång. Åt lite tacos till lunch. Sen tog vi tag i att frosta av frysen. Det behövdes verkligen! Vår frys är dock helt mupp-konstruerad. Man brukar ju dra ut en liten pip som leder vattnet ner i en bunke man ställer framför frysen lixom. Men nej, inte vår frys. Tanken är att allt vatten ska rinna ner i lådan som är längst ner. Men den går lixom inte hela vägen in i frysen, så det mesta hamnar lixom bakom lådan och rinner då ner under lådan. Så där samlas allt, och det finns inget fiffigt sätt att leda bort vattnet därifrån. Så det får man torka bort vartefter.

Så ja, det tog sin lilla tid att få bort all frost å is. Kanske inte ska dröja 1,5 år till nästa gång?

(null)
Lagom spännande!

Jag fick välja middag sen. Stuvade makaroner och köttbullar blev det. Kunde äta utan större problem! Vi kikade sen på Mästarnas mästare, blir nog en rolig säsong!

I morgon är de måndag igen. Jobb mån-tis som vanligt. Får se lite vad mer magen pallar. Blir nog en bra vecka iaf!
Lisa
2018-03-05 @ 04:34:41

Hört talas om avfrostningspåsen Tina som man lägger in i frysen. Samlar upp det mesta av vattnet och sedan bara att slängas efteråt. Super! Finns på Ica tex.

Svar: Tack för tipset! Ska inhandla en sån. :)
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0