Dubbla pass på F&S, å lite bad däremellan

Idag hade jag mina sista jympapass för terminen. Kommer säkert köra lite baspass i sommar, men inget som är spikat ännu. Mammapasset i fm gick bra! Varit jättekul å köra de igen. Tackade barnvakten Lotta med en liten present och lite rabarber. Hon har verkligen varit toppen!

(null)
Lotta & Frank

Sån lyx verkligen att F&S ordnat med barnpassning för att jag ska kunna leda mammapassen. Tummen upp!

Blev även ett baspass nu ikväll. Däremellan hann vi med lite fika och bad med Anneli. Vi parkade på en filt längs Bällstaån, bort mot Huvudsta. En liten strandbit där man kunde bada. Frank doppade sig lite, mer eller mindre ofrivilligt (dumma vågor!). Han var nog rätt nöjd ändå! Bästa spanplatsen på båtar, flygplan och helikoptrar.

(null)
Lilla blondie!

(null)
Du & jag, Anneli!

Blev verkligen en fullspäckad dag! Vädret fortsätter att leverera, livet blir så himla enkelt då! Ligger nerbäddad nu å kikar filmen på 6an. Tänkte försöka sova snart, fredag i morgon. Woop!

Snutten

Frank har en filt som han älskar mer än nånting annat. Han har haft den sen BB, å den ska med överallt! I höst, när F börjar föris, kommer han ju vilja ha sin filt när han ska vila. Så för å slippa släpa den fram å tillbaka (och med risk att glömma den!) så tänkte vi fasa in en till filt. En likadan. Hittade en likadan på bån skum webshop, å idag kom den. Så himla bra!

(null)
Ny vs. gammal.

Syns ju verkligen vilken som är ny! Den är lite fluffigare å det vita är lite vitare. Frank tokdissar den nya filten dock. Inte så konstigt, den luktar för mkt nytt! Den får sova med oss ett tag, så den luktar hemma. Tror nog de blir bra!

(null)
Nyfödd liten Klibb med gosefilten.

Fruktparken

Frank tog lite sovmorgon idag. Fick väcka honom vid 8, han hade säkert kunnat sova en timme till. Men vi skulle iväg på äventyr, carpa dagen nivet. Vi packade ihop lite picknick-grejer och satte oss på Tvärbanan mot Sickla. Hoppade av i Liljeholmen, snabbt in på Ica och handlade lite fika/lunch, å sen gick vi till Fruktparken. Det är alltså en lekpark med lekgrejer som ser ut som frukter. Frank fick en tuff start i parken, massa äldre förskolebarn som stökade runt. Efter en stund gick det bättre, han vågade åka bananruschkanan och klättrade i vattenmelonen.

Efter en stund kom även Mirjam och Eli. Vi satte oss på gräset, i skuggan av ett kastanjeträd och fikade. Himla mysigt!

(null)
Med nappen i mun vågar man liite mer!

Vi sa sen hejdå, och jag&Frank gick en kortis inne i gallerian. Var på jakt efter en present. Inne i butiken, när jag skulle betala, la jag ifrån mig mina solisar. På typ en sekund snappar Frank upp dom och ja, ni kan ju gissa själva hur de såg ut sen..

(null)
Jahapp..

Slank in på Synsam i gallerian och lånade tänger, lite av verkstadskänslan sitter minsann kvar. Så nu är de brukbara igen!

(null)
Som nya?!

Frank ligger å vilar nu. Borde väcka honom snart. Jag ligger dock själv alldeles för skönt i soffan. Vi går kanske en sväng upp till plaskdammen nu på em. Behöver förbi Direkten för å hämta ett paket å.

Hoppas ni har/får en finfin onsdag!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0