Status efter natten

Sovit helt ok inatt. Tog en Lergigan vid 20-tiden. Blev trött av den verkligen, så den gör sitt jobb! Somnade vid 21-ish. Vaknade till vid 4-tiden av att det kliade. Så ändå en låång period utan uppvak! Det som kliar mest på natten är fötterna. Så himla obehagligt! Klippte tånaglarna igår, superkort. Så nu har jag inget å riva med där. Ska även klippa fingernaglarna superkort.

Men som sagt, ändå en okej natt! Sitter och äter lite frukost nu. Är ledig idag, skönt! Ska in till Bb Family och träffa barnmorska x2. Först Jennie, som jag går hos ang rädslan inför förlossning. Nu verkar ju min mardröm repetera sig, så blir spännande å se hur vi ska lägga upp det. Sen ska jag till Kolbrun, min "vanliga" bm. Rutinkontroll. Ska bli spännande å se hur mitt järnvärde ligger. Har börjat med Niferex typ 2/vecka. Hoppas de har haft effekt. Sen görs de vanliga kontrollerna med blodtryck, socker, mäta magen osv.

Vid 13 har jag tid hos en åderbråcksspecialist. Ska bli skönt å kolla upp det. Har ont på en punkti vaden, som ett blåmärke-ont. Men det syns ingenting på huden. Jobbigt om jag kan addera en venpropp till listan å!

Ja, så ser min måndag ut! Hoppas ni får en fin dag. :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0