Tung start på veckan

Har inte haft ork eller lust att skriva något. Känt mig nere. Orkeslös. Gråten har legat precis under ytan och puttrat. Har åkt hem från jobbet med en dålig känsla. Känslan av att inte ha presterat något bra. Eller, presterat överhuvudtaget. Har varit trött och lättretlig. Har fått tillbaka en väldigt oskön hosta, som gör att jag sover dåligt. Inatt var jag nog uppe en 4-5 gånger. Domnar bort i höften om jag ligger på samma sida förlänge. Hittar ingen skön sovställning. Kanske ska inhandla en gravidkudde? Känns onödigt på ett sätt, jag är ju snart o-gravid igen. Samtidigt är det väl kanske nu på slutet en sådan behövs.
 
Ja, ni hör ju, mkt dravel. Kan iaf konstatera att det idag är 1 månad kvar tills jag går på grav-ledighet. Ska bli så himla skönt! Är lite fundersam dock, över vad jag ska fylla mina dagar med. Kommer nog sluta med att jag ligger i soffan hela dagen.

(null)
Nedräkningen har startat!
 
Har börjat få lite bristningar på magen, som kliar litegrann. Såklart blir jag nojjig. Har även en diffus klåda över egentligen hela kroppen, men det beror nog mer på att jag är torr. Jag hatar verkligen att smörja in mig med hudkräm osv, men måste bli bättre på det.
 
Åderbråcken på vänsterbenet har gått bananas å. Så på måndag ska jag träffa en kärlkirurg. Kommer ju såklart inte göra någonting åt de förrän graviditeten är klar, men de ser så himla läskiga ut så vill att en specialist kikar på't. Är väl egentligen inte åderbråcken som oroar mig, utan mer de ytliga kärl som poppat upp. Har ett stort blåmärke på insidan av foten som ser rätt läskigt ut. Skulle jag slå i där skulle det blöda som fan. Jaja, får se vad de säger på måndag!

(null)
Min stackars vänsterfot!
 
Idag jobbar jag lite kortare dag. Franks förskola har öppet hus för oss föräldrar. Ska bli spännande å se vad de pysslar med på dagarna. Vi har även fått tid för utvecklingssamtal. Så bra att de har sånt!
 
Jaja, hoppas ni haft en bättre start på veckan!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0