Helgen

Jobbade extra på akuten igår. Mpdde piss, snorig å dan, men de gick helt ok! En ny sköterska gick med mig under dagen, för upplärning. Var en del spännande fall, som alltid!

Efter jobbet åkte jag förbi husläkarjouren för att lämna urinprov, hade känt mig skum under dagen. Misstänkte en UVI. Urinprovet var dock negativa! Fick dock höra sen att de borde tagit en odling, då bara urinprov kan visa falskt negativt. Jaja, får känna efter lite i veckan hur det fortsätter. Uvi är ju inte asbra som preggo.

Blev annars en lugn kväll. Alex lagade kött, potatis och sås. Gott!

Sov som en kratta i natt. Hostat massor. La mig tillslut på soffan å kikade TV. Somnade där tillslut. Frank vaknade sen vid 7-tiden. När fattar barn att de får sova ut på helgerna?! Jag låg mest i sängen hela fm idag. Efter lunch piggnade jag till, å vi for till Barkarby en sväng. Shoppade dock ingenting. Eller jo, lite nya trosor.

När vi kom hem hängde vi i parken en stund. Köpte sen pizza med oss hem till middag. Sen har kvällen gått i ett. Ligger i sängen å kikar Helenius hörna. Tommy är med! <3 Snart är det dags att sova!

(null)
Brum brum!

Halvtid

(null)

En stor jävla milstolpe. Vi är halvvägs! 140 dagar har passerat, 140 dagar till Bf. Tiden går fort, fast ändå långsamt. Längtar efter lillebror, så nyfiken på dig därinne!

I veckan väntar barnmorske- och läkarbesök. Lite nervöst! Men nu drar det igång med tätare kontroller. Nu är det verkligen på riktigt!

Planeringsdagar på Gimo

Har varit iväg med jobbet tors-fre. Vi åker på sk "planeringsdagar" en gång per år. Denna gången for vi till Gimo herrgård utanför Uppsala. Varit två givande dagar. Jag hade skickat in ett önskemål/förslag till sektionschefen, och det antogs rakt av. Fick tillochmed stå inför hela gruppen å berätta om mitt förslag. Gruppen bestod alltså av allt från läkare till administratörer. Lite pirrigt, men det gick bra! Kul när man får gehör för sina förslag!

En annan, viktig, sak med dessa dagar är maten! I år var den bra! Då jag är preggo fick jag vegetarisk carpaccio, gjord på rödbeta. Asså såååå gott!! Sen var det vit fisk till varmrätt, den var helt ok!

(null)
Dukat för middag!

(null)
Vegetarisk carpaccio.

Idag är det fredag. Vi var klara vid 11-tiden. Hade flirtat in mig hos Andrea, som åkte egen bil, så vi for så fort vi var klara. Skönt å komma hem i god tid. Har ätit lite lunch, ska gå och hämta F om en stund. Längtar efter min lilla plutt! <3

Kvällen kommer iaf att bli lugn. Jag ska jobba extra på akuten i morgon. Annars ser helgen rätt lugn och oplanerad ut.

Trevlig fredagskväll!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0