Frank har fått en stor säng!

Efter hela tre vändor till Ikea i veckan är nu Franks stora säng på plats. Blev en jättemysig hörna verkligen! Fotöljen har fått flytta ut, likaså hans bord och stolar. Sängen står alltså i hörnet bredvid garderoberna.
 
(null)
Stora sängen på plats.
 
Själva sängen är en resårmadrass från Ikea, med en bäddmadrass, som vi satt ben på. Vi tog hjälp av personalen på Ikea i val av madrass, å hon sa att barn upp till 7år kan i princip sova på golvet. Så det handlade eg mest om hur mkt vi tyckte att det var värt att lägga på en säng till honom. Blev inte det allra billigaste alternativet, utan ett snäpp upp. Då blir den bekväm att sova i även för en vuxen.
 
Vi köpte även till två sänglådor på hjul som står under madrassen. Väldigt bra med lite extra förvaring! I ena lådan har vi lagt hans sängkläder och i den andra massa leksaker han inte leker med just nu. Skönt å få bort lite från hans korgar med leksaker.
 
(null)
Smart med förvaring under sängen.
 
Såklart var jag ju tvungen att köpa lite fina påslakan. Sängen är nu bäddat med ett pandalakan från Åhlens. Himla fint! Var slut online, men hittade i butiken på Fridhemsplan. Sen beställde jag två uppsättningar från Jollyroom. Dela det klassiska Moln-printet från Färg&Form, men sen också ett enkelt rutmönstrat från Alice&Fox.
 
(null)
 
Jag har även beställt en 90cm bred kudde som får agera sänggavel, men den har inte kommit än!
 
Sängen kom på plats i torsdags. Frank har dock inte sovit i den ännu! På kvällen får han välja vilken säng han ska sova i, och valet faller än på spjälsängen (som fortfarande står kvar i hans rum). Vi har ingen brådska att få honom att sova i stora sängen, bebis kommer ju först i februari. Men är skönt att ha den på plats iaf!
 
SNARUM resårbotten från Ikea, 945:-
TUDDAL bäddbadrass från Ikea, 600:-
VARDÖ sänglåda från Ikea, 299:-
Påslakan med Pandor från Åhlens, 299:-
Påslakan Molnprint från Färg&Form/Jollyroom, 349:-
Påslakan rutigt från Alice&Fox/Jollyroom, 149:-



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0