Premiärtur i vagnen

Idag hade vi bokat in ett möte på vår bank för å fixa sparande till Elton. Så skönt att fixa allt sånt nu när Alex också är hemma. Tog en promenad dit, premiärtur i vagnen för E. Han sov sig igenom promenaden, mötet och tillochmed lunchen. Så jag tror vagnen får godkänt!

(null)
Nerbäddad i gosiga åkpåsen.

Vi har lagt upp ett sparande på samma sätt som till Frank, dvs en kapitalförsäkring med barnet som förmånstagare. Vi kommer placera en del av barnbidraget i en fond med relativt hög risk (då sparandet är långsiktigt, dvs mer än 10år). Förhoppningsvis kommer slantarna växa till sig tills de är dags att betalas ut!

Vi var klara på banken redan vid 10.30. Kikade lite på HM inne i Sumpan. De hade bodyn som jag såå gärna ville ha. Så gullig! Den sålde slut online direkt, så är glad att jag hittade den i butik.

(null)
Body från HM.

Vi passade sen på att äta en Trevlig lunch på The Public. Elton sov, så vi kunde äta maten låååångsamt i lugn och ro. När hände det sist?! E vaknade lagom tills vi ätit upp, så han fick en flarra innan vi begav oss hemåt igen.

(null)
Finfint lunchsällskap!

Det var dagens äventyr! Vi var hemma vid 13-tiden. Har sen dess vilat lite, hämtat F på föris, ätit middag. Har även fyllt i och skrivit under papper till Skatteverket och till Sthlms stad. Nu ska Elton både få ett namn och en pappa, formellt. Skönt att det gick fort att få hem handlingarna.

Nej, dags att inta soffläge. Trevlig måndagskväll!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0