Tränat på att vara själv

Idag har jag tränat på att vara själv med båda barnen. Kan låta fånigt, men det är inte det lättaste att ratta en spädis och en 2,5-åring själv. Så idag blev det lite "träning". Har ju dragit igång projekt barnrum, så skickade karln till Ikea för att inhandla en hylla och en vägghylla/sängbord. Alex var borta typ 2h, å det gick jättebra att vara själv. Man blir ju lite låst när man sitter och matar lillebror, men en får försöka avleda Frank på bästa sätt utan att han ska känna sig glömd och åsidosatt. Inte det lättaste!
 
När Alex kom hem sen gick vi loss på Ikea-möblerna. Frank hjälpte till å skruva lite, han tyckte att det var himla kul! Fick ena hyllan på plats. Den andra, som ska upp på väggen, står just nu på golvet. Vi missade att en var tvungen att köpa väggskenan separat. Typiskt. Får bli en tur till Ikea snart igen mao.

(null)
Sängen står nu direkt in till vänster. Sängbordet ska skruvas upp på väggen.

(null)
Fotöljen har fått en mer naturlig plats bredvid garderoben.

(null)
Lilla Kallax-hyllan skärmar av vid fotänden.
 
Tycker att det blev himla fint i hans rum nu. Vi slängde ut den större Kallax-hyllan och ersatte den med den mindre. Blev mkt mer golvyta nu. Dock tappade vi ju lite förvaring, så ska till någon form av golvförvaring. Funderar på en typ bänk/kista eller så. Får spana lite efter det.
 
Ikväll tänkte vi bara ta det lugnt. Eller lugnt och lugnt, Frank tokdäckade i soffan här för en stund sen. Han var omöjlig att väcka, så nu efter en liten powernap lär han vilja stöka hela kvällen. Vi tänkte iaf försöka se Mellon.
 
Hoppas ni får en fin lördagskväll!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0