God morgon!

Sovit helt ok inatt! Såklart varit uppe å pinkat några gånger, men inte så farligt ändå! Frank och Alex sover fortfarande.

Fick sms av Clara igår att hon skulle pallra sig upp till Sthlm idag. Så blir en lunchdejt med henne. Annars är dagen rätt oplanerad. Skulle vilja få undan lite stök härhemma. Å sen behöver vi handla lite. Ska nog ta tag i nån form av BB-väska å. Packa ner bebisens saker, å skriva en lista till migsjälv. En tänker ju att man som andragångsfödersks ska ha stenkoll på vad man ska packa ner, men nej. Jag är helt lost. Sist blev vi ju kvar en vecka, hoppas vi slipper det denna gång! Ah, får googla lite. Finns bra tips å få ang BB-väskan.

Vi skulle även behöva testmontera babyskyddet i bilen. Synd att det är så himla kallt, hade varit enkelt å kunna stå här utanför å grejja. Tanken är att sätta F i framsätet, men risken är då att han kommer skymma den backspegeln. Finns nån extraspegel man kan sätta på, men de blir kanske inte så snyggt. Annars får lillebror åka fram. Vi kommer då behöva bälta babyskyddet, då en det inte finns isofix fram och det endast finns baser med isofix till babyskyddet vi köpt.

(null)
Frank åker i en Axkid Minikid och Lillebror i babyskyddet Britax Baby-Safe I-size.

Ja, ni hör ju dilemmat!

Det är väl lite av det jag gärna bockar av efter helgen! Nu ska jag äta lite frukost och ta tag i dagen. Ha en finfin lördag!

A
2019-01-19 @ 07:54:06

Backspegeln behöver inte bli skymd av stolen. Beror såklart helt på vad ni har för bil. Ni får testa helt enkelt! Glöm inte att koppla ur airbagen fram bara! :)

Svar: Sant! :) Nejdå, det ska vi inte glömma!
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0